motto:

A blog célja, hogy eligazítson a TEREMTÉS - EVOLÚCIÓ – BIBLIAI kérdésekben, rámutatva arra, hogy miközben az egyetlen őssejtből való evolúciós leszármazás és fajátalakulás csupán egy társadalomra erőltetett tudományos hipotézis, addig a Biblia kijelentései a történelmi világpróféciák, az emberi jellemábrázolás és erkölcsi alapvető irányadó mértékek tekintetében abszolút pontosak, időtállóak és az emberiség jövőjére vonatkozóan megbízhatóan iránymutatóak. - A Dániel könyve beszámol a végidőben egymás ellen harcoló királyokról, akik egy asztalnál ülnek, és egymással hazugságot beszélnek. Az Északi és Déli király küzdelme Armageddon csatájában fog tetőzni, amikor Krisztus átveszi a Föld irányítása feletti hatalmat. Hogy akkor ki fog állva maradni és ki nem, ez minden embernek az önkéntes választásától függ. Dániel 12:1 És abban az időben feláll Mihály, a nagy fejedelem, aki a te néped mellett áll; és a szorongattatásnak olyan ideje lesz, amilyen nem volt attól fogva, hogy nemzet van, egész addig az ideig: és abban az időben megszabadul néped, mind, aki a könyvben beírva találtatik.

2019. július 31., szerda

Németh Sándor leleplezése


YouTube-ról átvett videó





A Bibliában meg van írva, hogy bizonyos csodatételek Krisztus második eljövetele előtt újra meg fognak jelenni, amik mögött nem Isten ereje van, hanem a Sátán ereje!


Máté 24:24 Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.

Máté 7:21 Nem minden, aki ezt mondja nekem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.

Máté 7:22 Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-e, és nem a te nevedben űztünk-e ördögöket, és nem cselekedtünk-e sok hatalmas dolgot a te nevedben?

Máté 7:23 És akkor vallást teszek majd nekik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők.

2Thess 2:8 És akkor fog megjelenni a törvénytaposó, akit megemészt az Úr az ő szájának leheletével, és megsemmisít az ő megjelenésének feltűnésével;

2Thess 2:9 Akinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,

2Thess 2:10 És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, akik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő üdvösségükre.

2Thess 2:11 És azért bocsátja reájuk Isten a tévelygés erejét, hogy higgyenek a hazugságnak;

2Thess 2:12 Hogy kárhoztattassanak mindazok, akik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.

Tudni kell, hogy Németh Sándor nem csupán démoni erővel van betöltekezve, hanem a tanításaival is káromolja a bibliai igazságot, amikor a szegénységet Isten átkának tartja, a fizikai gazdagságot meg Isten áldásának!

Jak 2:1 Atyámfiai ne legyen személyválogatás a ti hitetekben, amely van a dicsőség Urában, a mi Jézus Krisztusunkban.

Jak 2:2 Mert ha a ti gyülekezetetekbe bemegy egy aranygyűrűs férfiú fényes ruhában, bemegy pedig egy szegény is szennyes ruhában;

Jak 2:3 És rátekinttek arra, akin a fényes ruha van, és azt mondjátok neki: Te ülj ide szépen; és a szegénynek ezt mondjátok: Te állj ott, vagy ülj ide az én zsámolyom mellé:

Jak 2:4 Nem mondtatok-e ellent magatoknak, és nem lettetek-e gonosz gondolkozású bírákká?

Jak 2:5 Halljátok meg szeretett atyámfiai, avagy nem az Isten választotta-e ki e világ szegényeit, hogy gazdagok legyenek hitben, és örökösei az országnak, amelyet azoknak ígért, akik őt szeretik?

1Kor 1:26 Mert tekintsétek csak a ti hivatástokat, atyámfiai, hogy nem sokan [hívattak] bölcsek test szerint, nem sokan hatalmasak, nem sokan nemesek;

1Kor 1:27 Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse a bölcseket; és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten, hogy megszégyenítse az erőseket;

1Kor 1:28 És a világ nemteleneit és megvetettjeit választotta ki magának az Isten, és a semmiket, hogy a valamiket megsemmisítse:

1Kor 1:29 Hogy ne dicsekedjék ő előtte egy test sem.

Németh Sándor a testi zsidókat ajnározza, akik a siratófalnál éppen azt demonstrálják, hogy a Mózes törvényének érvényességét jelentő halott falnál való ájtatoskodás többet ér nekik, mint az élő Krisztushoz való megtérés, aki köré a szellemi izraeliták gyülekezete épül, nem a törvény átka alá gyülekező testi Izraelhez való tartozás.

Máté 13:14 És beteljesedett rajtuk Ésaiás jövendölése, amely ezt mondja: Hallván halljatok, és ne értsetek; és látván lássatok, és ne ismerjetek:

Máté 13:15 Mert megkövéredett e népnek szíve, és füleikkel nehezen hallottak, és szemeiket behunyták; hogy valami módon ne lássanak szemeikkel, és ne halljanak füleikkel, és ne értsenek szívükkel, és meg ne térjenek, és meg ne gyógyítsam őket.

Róm 2:28 Mert nem az a zsidó, aki külsőképpen az; sem nem az a körülmetélés, ami a testen külsőképpen van:

Róm 2:29 Hanem az a zsidó, aki belsőképpen az; és a szívnek lélekben, nem betű szerint való körülmetélése [az igazi körülmetélkedés]; amelynek dicsérete nem emberektől, hanem Istentől van.

Gal 3:13 Krisztus váltott meg minket a törvény átkától, átokká levén értünk; mert meg van írva: Átkozott minden, aki fán függ:

Ennélfogva a szellemi Izraelnek a szellemi zászlóját lengetjük szellemi értelemben, nem pedig a testi Izrael testi zászlóját testi értelemben, amint Németh Sándor teszi!

Ha valaki nem hajlandó a bibliai igazsággal szembe nézni, ahhoz ragaszkodni, hanem gyönyörködik a hamisságban, amit Németh Sándor és a körülötte földön fetrengők képviselnek, az nem fog tudni megszabadulni, mert nem engedelmeskedik az isteni felszólításnak!

Jak 4:7 Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.

Németh Sándornak üzenem személyesen:

Távozz tőlem Sátán!!!

(Lukács 4:8)


[A videó eredetét nem ismerem, hogy kik készítették és milyen hitet képviselnek, mert a honlapjukon erre kifejezetten nem térnek ki. Bárkik lehetnek, a fellépésük nem garantálja, hogy a bibliai igazságot képviselik, csak mert Németh Sándort leleplezik. Úgy hogy senkinek nem ajánlom, vakon ugorjon csöbörből vödörbe. Hanem ez a lényeg: „Mindeneket megvizsgáljatok, ami jó, azt megtartsátok. Ami rossz, annak még a látszatát is kerüljétek” (1Thes 5:21-22, Masznyik ford.).]

[Utólag találtam egy kijelentést a videót propagálótól egy másik filmje szövegében, amelyben szó szerint ezt mondja: "Mindenkit arra bátorítok, arra bíztatok, hogy imádkozzon az Úristenhez, az élő Krisztushoz... 2.38" - Ezzel szemben Jézus azt tanította: "Ti azért így imádkozzatok: Mi mennyei Atyánk! Szenteltessék meg a te neved." (Máté 6:9) -  Márpedig nem Jézus a mi mennyei Atyánk, úgy hogy ez a fórum is tartalmaz helytelen cselekedetre való buzdítást! "Monda neki Jézus: Ne illess engem; mert nem mentem még fel az én Atyámhoz; hanem menj az én atyámfiaihoz és mondd nekik: Felmegyek az én Atyámhoz és a ti Atyátokhoz, és az én Istenemhez, és a ti Istenetekhez." (Ján 20:17)]

Lásd még: 

Nincsenek megjegyzések: